Top latest Five su kaçağı tespiti Urban news

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

termosifon sökülüp başka eve takılacak sökülecek yer kültür mahallesi takılacak yer otogar karşısı asat binasın arkasında kanal mahallesinde. takılacak evde bağlantı su kaçak tespiti yeri yok o işlem de yapılması gerekli 65 lt lik termosifon teklifleri mesaj olarak iletmenizi rica ediyorum

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu su kaçağı tespit olunca su kaçağı tespiti insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadvertığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata payı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar propertyımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere seven/24 hizmet vermek için her zaman hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı işlemler sonucunda bulunur.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi su kaçak tespiti gerçekten mükemmel bir insan haberlestik geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi giderdi ve gitti çOkay teşekkür ederiz bundan sonra ailemizin tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su su kaçağı tespit tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti de içerir.

Report this wiki page